Magazijnhulp

Heb je wat vrije uurtjes over en wil je lekker bijverdienen? Ben je netjes en geordend en zoek je een bijbaan met een goed salaris en veel afwisseling? Dan is een bijbaan als magazijnhulp iets voor jou. Deze vacature is geschikt voor jongeren vanaf 15 jaar.

 

Wat ga je doen?

Met een bijbaan als magazijnhulp heb je één doel: het magazijn, schoon en wel, op orde houden. Als magazijnhulp orden je de goederen en zet je ze op de juiste plek in het magazijn. Je helpt bij de binnenkomende vracht en zet de producten klaar die weggestuurd moeten worden. Er komt dus ook wat orderpicken bij kijken. Vaak krijg je er wat kleine administratieve taken bij, zoals het checken van bonnen en gegevens invoeren in het systeem. Een veelzijdige bijbaan dus, waarbij je je zeker niet gaat vervelen.

 

Werkdagen

Het gaat om een bijbaan op oproepbasis. Dat betekent dat wij in overleg met jou een wekelijkse planning maken ( of evt. langere periode)  welke dagen je kan werken. Je kunt zelf aangeven of het jou uitkomt om te werken en hierdoor kun je deze bijbaan goed in je drukke agenda passen. In de zomervakantie kan je veel vaker komen werken natuurlijk en vooral lekker geld verdienen.

Wat wij bieden

Een bijbaan als magazijnhulp met veel afwisseling;

  • Een goed salaris;
  • Grote kans om door te groeien;
  • Werken met leuke collega’s;
  • Goede werkervaring voor op je cv.

 

Wat wij vragen

  • Er is geen minimale opleiding vereist.
  • Werkervaring? Ook niet nodig, maar mag natuurlijk wel.
  • Je bent enthousiast, weet van aanpakken en werkt nauwkeurig.

 

Heb je interesse in deze vacature?

Stuur dan je cv & motavatiebrief naar operations@wesupplyyachts.com en wellicht zien we elkaar snel tijdens een gesprek!

 

Solliciteer nu! >

Place your order

Contact us for more information about placing your order or if you have any other questions regarding our services.